SOEKS Ecovisor F4

  • Cel mai recent software Cel mai recent software
  • Livrare gratuită în toată țara Livrare gratuită în toată țara
  • Cel mai mic preț GARANTAT Cel mai mic preț GARANTAT
  • Monitorizare Sanatate Monitorizare Sanatate
  • 899,99 RON
    Availability: In Stock
Cel mai functional dispozitiv SOEKS Ecovizor F4.
F4 - Patru funcții într-un singur dispozitiv.
ecovisor_slide1.png
ecovisor_sensor.png
Touch-screen display
ecovisor_radiation.png
Masoara nivelul
de radiatii
(dosimetru)
ecovisor_nitrat.png
Masoara
nivelul de nitrati
in fructe si legume
(nitratometru)
ecovisor_water.png
Verifica
calitatea apei
(TDS Meter)
ecovisor_electro.png
Depisteaza
campurile electromagnetice
periculoase
soeks_logo_line.jpg
Lista actualizata a produselor.
Produse au devenit de doua ori mai multe
ecovisor_slide2.png
soeks_logo_line.jpg
Sonda veche
Comprehensive probe
Masurare intr-un punct
Masurare doar la
temperatura camerei
Sonda din compozit
Composite probe
 Masurare foarte precisa,
concomitent in puncte multiple.
Masurare precisa
la orice temperatura.
soeks_logo_line.jpg
Masurati mai comod si mai rapid!
In momentul cand scoateti capacul,
dispozitivul automat trece in regimul de masurare a nitratilor.
ecovisor_slide4.png
soeks_logo_line.jpg
Masurarea nivelului de radiatii
laorice obiect!
soeks_logo_line.jpg
Evaluarea calitatii apei.
Acum cu ajutorul SOEKS Ecovizor F4
puteti evalua calitatea apei potabile
din robinet si sa verificati calitatea filtrelor.
ecovisor_slide22.png
soeks_logo_line.jpg
ecovisor_slide7.png
ecovisor_slide7_1.pngecovisor_slide7_2.png
Evaluazea nivelul campurileor electromagnetice in spatiile locative si in zonele rezidentiale.
soeks_logo_line.jpg
ecovisor_slide8.png
Conectare la calculator!
Acum aveti posibilitatea sa actualizati softul
si sa descarcati datele statistice.
soeks_logo_line.jpg
ecovisor_slide9.png
Dispozitivul este doata cu acumulatori pentru alimentare. Termenul de expluatare a acumulatorilor este de 2 ani, acumulatorii pot fi schimbati.
Acumulatorii pot fi inlocuiti cu baterii de tip AAA.
soeks_logo_line.jpg
ecovisor_slide10.png

Soeks Ecovisor F4 — este un adevărat laborator la d-stră acasă, 4 funcții într-un set! Este foarte ușor să protejăm sănătatea familiei când în ajutor ne vin tehnologiile moderne. Soeks Ecovisor F4 a acumulat în construcția sa cele mai moderne tehnologii a companiei SOEKS. Designul supierb și elegant, ergonimică perfectă ne permite să recunoaștem că acest model este cel mai bun dispozitiv al companiei SOEKS

Carcasa Ecovisorului este acoperit cu un strat catifelat și cu elemente laterale din cauciuc. Ecranul cu sensor ușurează navigarea. Cu Ecovisorul Soeks se va descurca oricine, fie un utilizator nepregătit. În noul Ecovisor este integrată funcția de a conecta dispozitivul la calculator ce ne permite ușor să actualizăm softul după achiziție. În ecovisorul F4 sunt instalați acumulatori, în set este inclus cablu pentru a conecta la calculator și încărcător original de firmă.

Ecovisorul permite ușor și rapid de a determina calitatea produselor de alimentare, este deajuns să alegeți produsul din lista extinsă. În el o să găsiți cele mai exotice fructe și legume. Toate normele sunt incluse în memoria dispozitivului Soeks Ecovisor F4. Nu este necesar să memorizați formule complicate, Ecovizorul singur va avertiza în mod grafic și digital în caz dacă norma este depășită. De exemplu pentru produse periculoase – «Depășire semnificativă a normei», pentru produse sigure – «Concentrația nitraților este în normă».

Noua sondă confecționată din compozit se deosebește esențial de modelele precedente. Acum măsurarea se petrece în cateva puncte datorită acestui fapt se mărește precizia. În modelele anterioare precizia maximă putea fi doar făcând măsurările la temperatura camerei. Noul Ecovisor F4 dispune de sensor pentru termocompensarea rezultatelor ce înfluențiază pozitiv la precizia rezultatelor chiar dacă măsurăm în produsele răcite.

În Ecovisor este integrat dozimetru. El poate măsura fonul de radiații în produsele de alimentare, a apei și a oricărui obiect. După conectare Ecovizorul Soeks măsoară în ontinuu fonul de radiații. În cazul în care frecvent zburați cu avionul sau sunteți dispuși radiației în puncte medicale sau dacă contactați cu obiecte radioactive, în aceste cazuri dozimetru întegrat în Ecovizor va fi o funcție de neânlocuit. În cazul în care norma lunară va trece peste norma admisibilă atunci veți primi avertizare de la Ecovisorul F4.

Apa ne dă viață doar în cazurile în care ea singură nu este periculoasă. Cu ajutorul Ecovizorului Soeks veți putea determina calitatea apei în robinet, sau să verificați funcționalitatea filtrului de apă.

Noi suntem înconjurați de dispozitive electrice și permanent suntem în zona de acțiune a câmpurilor magnetice. Concentrația de dispozitive crează zone cu câmpuri magnetice periculoase în orice casă sau apartament. În Ecovizorul Soeks este integrat sensor a câmpurilor magnetice și electrice. Cu ajutorul Ecovizorului ușor veți putea depista zonele periculoase. Deseori schimbând locul patului copilului cu 50-60 cm pot fi evitate mari probleme în viitor.

Сертификат соответствия

SOEKS ECOVISER F4 USER MANUAL

LATEST FIRMWARE UPDATE (WINDOWS

Инструкция обновления ПО СОЭКС Э